top of page

Hæv din energi med englene - Embrace din guddommelige JEG ER

PayPal ButtonPayPal Button

Den Sensational Angelic Whisperer Kathy Crosswell zaprasza do Danii na codzienne warsztaty om i angielsko-angielskie, a także ma energię do życia i życia.

 

Data: Lørdag 1. i sondag 2 kwietnia 2017

 

Mødested: Suomisvej4, 1927 Frederiksberg C

Godziny: 10 - 04:00 dzień błagalny

 

Cena: 260 GBP

Kathy Crosswell ma kontakt z angielską i wszechświatową rzeczywistością, a także kommer til i lære os i gøre dette, fordi det er så vigtigt, a vi hæver vores energier sammen for et bedre liv. Hun Bringer åndelige lære til din sjæls rejse. Hendes liv stier i kanalisere universelle energier og dele disse lærdomme og hjælpe andre til and gøre det samme ved and arbejde med guddommelige energier og frekvenser.

 

Kathy Crosswell jest matką i harcerzem 3 razy z Dianą Cooper, a także 2 razy w miesiącu Oracle. Oplysningerne i disse bøger og kort blev givet af de universelle Væsener, selv ned til detaljer af 144 ord på hvert kort i degustator til universet kort. Pierwsze: Gennem Enlightenment Orbs Ascension gennem Orbs Nowe dla wszechświata. Bøgerne kan være til salg på værkstedet.

 

Warsztat Dette 2-dages:

 

  • Bring dig det grundlæggende i Jordforbindelse, Beskyttelse, Oczyszczanie

  • Hjælp til at forstå den 3.wymiar, den 4.wymiar og den 5.wymiar

  • Bring dig en god forståelse af de åndelige love og hjælpe dig finde ud af, hvilke områder af din adfærd, du har brug for at løse for at hjælpe dig med at hæve din energi til at være konsekvent i 4. eller 5. Mål

  • Bring dig bedre forståelse af din menneskelige energi og din Ånd Energy ved at bruge tid til at fokusere på dine 12 chakraer.

  • Hjælpe dig med at finde din Ånd Essence og åbn Gateway til overflod Hjælpe dig Tilslut din indre stodoła til Mor Far Gud

  • Hjælpe du opretter forbindelse til de ærkeengle og de 12 Rays og Opstegne Mestre

  • Hjælp du forbinder dine chakraer do czakr Lady Gaias i Kosmiske Chakras

  • Hjælpe du opretter forbindelse til de portaler og integrere dine energier i dem

  • Vi vil forbinde til den kosmiske Metatron Cube - symbolet på den nye guldalder, den 6. guldalder på Jorden

  • Vi vil forbinde dig til din Merkabah and Integrere de Guddommelige Golden Kvaliteter

 

Denne ene dages Workshop vil hjælpe dig til at blive en jordet og beskyttet mester; at nedbryde de gamle og aktivere den nye; at oprette forbindelse til Ærkeenglene gennem det 5. wymiarowy aspekt af dine chakraer; a vække i master overflod gennem kærlighed ved i mestre de højere Dimensioner af hjertet til i hjælpe dig med at give slip i tillid uden modstand; at tilslutte og forankre din guddommelige JEG ER inden det menneskelige selv; i være den guddommelige lyksalighed og glæde af din Jeg Er Nærværelse.

© 2013 Kathy CROSSWELL retigheder forbeholdes. Juridisk ansvarsfraskrivelse: På grund af de love, der styrer demonstrator af medieskab, Private Readings og andre åndelige Services, disse er klassificeret til at være kun til underholdning og er ikke beregnet til, eller vil træde i stedet for nogen juridiske, finansielle, Medicinsk eller en anden faglig råd. Ved at deltage i en læsning eller andre åndelige Services accepterer du disse vilkår og bekræfter, at du er over 18 år. Denne hjemmeside indeholder oplysninger fra højere væsener med den hensigt til gavn og glæde. Den indeholder muligheder og kun vejledende, og i at læse det, accepterer du, at du har fri vilje, og behøver ikke at følge nogen muligheder eller vejledning givet. Brugen af ​​terminologien helbredelse eller til at helbrede betyder, at jeg er en kanal for den energi, de universelle væsener ønsker at dele idjeblik ønsker at dele idjeblik ønsker. Jeg kan ikke og vil aldrig sige, jeg kan helbrede en anden person, mężczyźni jeg er zadowoleni z dele den lysenergi med dig.

bottom of page